Peten Puolikas A:sta Ö:hön

VII Peten Puolikas juostaan lauantaina 10.8.2019 Lapinjärvellä. Tämä sivu sisältää tärkeää tietoa osanottajalle. Pyydämme tutustumaan sivuun huolella ennen tapahtumaa.

Juniorisarjojen tiedot löytyvät oheistapahtumaosiosta.


Osallistumismaksun maksaessaan juoksija vahvistaa tutustuneensa näihin tietoihin sekä noudattavansa tällä sivulla esitettyjä ehtoja ja sääntöjä.

Tiedot päivitetty viimeksi 28.7.2019.Aikaraja

Tapahtumassa on kolmen (3) tunnin aikaraja, jonka aikana juoksijan on ylitettävä maaliviiva. Muussa tapauksessa osallistujan tulos hylätään.

Aikataulu
10.00 Ilmoittautuminen alkaa
11.40 Reitin esittely juniorisarjan osallistujille
11.45 Ilmoittautuminen päättyy
11.50 Puolimaratonin lähtökuulutus
12.00 Puolimaratonin lähtö
12.05 Juniorisarjojen lähdöt porrastetusti
12.50 10 kilometrin lähtökuulutus
13.00 10 kilometrin lähtö
13.15 Juniorisarjojen palkintojenjako
n. 13.25 Ensimmäiset puolimaratonin juoksijat maalissa
n. 13.35 Ensimmäiset 10 kilometrin juoksijat maalissa
14.00 10 kilometrin palkintojenjako
14.30 Puolimaratonin palkintojenjako
15.30 Peten Puolikas päättyy

Ajanotto

Jokaiselle juoksijalle otetaan henkilökohtainen aika, joka julkaistaan kotisivuilla tapahtuman jälkeen. Virallinen aika on bruttoaika, jonka otto alkaa lähtölaukauksesta ja päättyy siihen hetkeen, kun juoksija ylittää maalilinjan.

Ennakkoilmoittautuminen

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista vuonna 2019.

Ilmoittautuminen

Kaikille matkoille ja kaikkiin sarjoihin ilmoittaudutaan paikan päällä tapahtuma-alueella kello 10.00 alkaen. Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukansliassa. Varaudu maksamaan tällä sivulla erikseen mainittu osallistumismaksu joko käteisellä, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai -saldolla tai korttimaksuna*.

Ilmoittautuminen kaikille matkoille päättyy kello 11.45.

* Pidätämme oikeuden olla vastaanottamatta online-varmennuksen vaativia korttimaksuja (esimerkiksi Visa Electron) mahdollisten tietoliikennehäiriöiden tai yhteysongelmien vuoksi.

Juottoasemat

Juottoasemilla tarjotaan vettä ja urheilujuomaa. Lisäksi osalla juottoasemista on pientä purtavaa, kuten maustekurkkulohkoja, hedelmäkuutioita ja banaania.

Puolimaraton: 3,5 km, 9,0 km, 13,0 km & 17,6 km.
10 kilometrillä: 3,5 km & 6,5 km.


Järjestäjä

Tapahtuman järjestää Marathon Team Lapinjärvi ry.

Keskeyttäminen

Mikäli juoksija keskeyttää kilpailun, tulee hänen ilmoittaa keskeyttämisestään viivyttelemättä lähimmälle ratavirkailijalle, liikenteenohjaajalle tai ensiapuyksikölle. Pyrimme järjestämään keskeyttäneille kilpailijoille kuljetuksen kilpailukeskukseen, mikäli mahdollista.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus sijaitsee Lukkarinpuistossa. Vaatteidenvaihto ja peseytyminen on järjestetty läheisellä alakoululla.

Kilpailunumero

Osallistujille määrätään kilpailunumerot. Kilpailunumeron tulee olla koko juoksun ajan rintamukseen kiinnitettynä niin, että numero on helposti luettavissa. Ilman numeroa juoksevat henkilöt poistetaan reitiltä. Numeron saa pitää muistona tapahtuman jälkeen.

Loukkaantuminen ja omavastuu


Mikäli juoksija loukkaantuu kilpailun aikana, kehotamme häntä ottamaan yhteyttä radan varrella päivystävään ensiapuryhmään tai ratavirkailijaan. Kilpailukeskuksessa päivystää ensiapuryhmä koko tapahtuman ajan.

Kilpailija osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa mistään aiheutuneista vammoista tai vahingoista.

Lähtöalue

Lähtöalueena toimii Lapinjärventien suora kunnantalon edessä. Kylänraitti suljetaan liikenteeltä lähdön ajaksi.

Maali

Maalialue sijaitsee Lukkarinpuistossa. Maalissa tarjolla on runsas huolto: nesteytystä ja purtavaa. Jokainen maaliin juossut saa tapahtumaa varten varta vasten lyödyn mitalin.

Maksutavat

- Käteinen: vastaanotamme vain euroja ja enintään viidenkymmenen euron (50,00 €) suuruisia seteleitä. Emme vastaanota suurempia seteleitä turvallisuussyistä.
- Smartum Oy:n palveluseteli: hyväksymme maksutavaksi Smartum Oy:n tarjoamat neljän euron (4,00 €) arvoiset liikuntasetelit sekä viiden euron (5,00 €) arvoiset liikunta- ja kulttuurisetelit.
- Smartum Oy:n liikuntasaldo: voit maksaa osallistumismaksun liikuntasaldokortilla*.
- Korttimaksut*: hyväksymme Visa Electronin, Visa Debit/Credit -kortit ja Mastercard Debit/Credit-kortit.

Huomaathan, että Smartum Oy:n tarjoamiin työnantajan tukemiin maksusuorituksiin pätevät seuraavat ehdot: Marathon Team Lapinjärvi ry hyväksyy ilmoittautumismaksun maksutavaksi ainoastaan Smartum Oy:n tarjoamat neljän euron (4,00 €) arvoiset liikuntasetelit sekä viiden euron (5,00 €) arvoiset liikunta- ja kulttuurisetelit. Setelit ovat aina henkilökohtaisia työsuhde-etuja, joten voit maksaa niillä ainoastaan oman ilmoittautumisesi!

Ainoastaan voimassa olevat ja allekirjoitetut setelit kelpaavat maksuvälineeksi. Seteleillä maksavan tulee olla valmis todentamaan henkilöllisyytensä ilmoittautumisen yhteydessä. Marathon Team Lapinjärvi ry pidättää oikeuden olla hyväksymättä sellaisia palveluseteleitä, joiden aitoutta tai joiden käyttäjän henkilöllisyyttä ei syystä tai toisesta kyetä varmentamaan.

* Pidätämme oikeuden olla vastaanottamatta online-varmennuksen vaativia korttimaksuja (esimerkiksi Visa Electron) mahdollisten tietoliikennehäiriöiden tai yhteysongelmien vuoksi.

Mitali ja palkinnot

Jokainen osanottaja saa maaliin tultuaan tapahtumaa varten vasten lyödyn uniikin mitalin. Jokaisen sarjan kolmen kärki palkitaan pokaalein. Lisäksi nopein mies ja nopein nainen palkitaan erillisillä kiertopalkinnoilla.

Nimenvaihdos

Kilpailunumeroa ei saa luovuttaa toiselle osallistujalle ilman järjestäjien suostumusta. Nimenvaihdos tulee tehdä kilpailukansliassa.

Osallistumismaksut

Peten Puolikkaan osallistumismaksut vuoden 2019 tapahtumaan ovat seuraavat:

25,00 euroa (Juoksija-kortilla 22,00 euroa).

Kulloinkin voimassa olevasta hinnasta saa kolmen (3) euron alennuksen Juoksija-kortilla. Lisäksi voimassa saattaa olla erillisiä rajoitettuja kampanjoja.


Peseytyminen ja vaatteidenvaihto

Peseytymismahdollisuus on järjestetty läheisen alakoulun liikuntasalissa. Alakoulun osoite on Koulutie 16, 07800 Lapinjärvi. Samassa yhteydessä on myös vaatteidenvaihto. Tiloihin pääsevät ainoastaan juoksutapahtuman osallistujat, joiden tulee esittää kilpailunumero tilojen päivystäjille. Tämän johdosta kilpailunumero on ehdottomasti noudettava ensin kilpailukeskuksesta ennen siirtymistä vaatteidenvaihtoon.

Tavaroitaan voi jättää säilytykseen kilpailukeskukseen. Etenkin arvotavarat, kuten lompakot ja avaimet on syytä tuoda turvallisuussyistä kilpailukeskuksen yhteydessä olevaan tavarasäilytykseen, joka on juoksijoille maksuton.

Sarjat

Kymmenelle kilometrille on mahdollista osallistua seuraavissa sarjoissa:
- miehet yleinen
- naiset yleinen
- hölkkäsarja (ajanotto)

Puolimaratonille on mahdollista osallistua seuraavissa sarjoissa:
- miehet yleinen
- naiset yleinen
- miehet 40 vuotta
- naiset 40 vuotta
- miehet 50 vuotta
- naiset 50 vuotta
- miehet 60 vuotta
- naiset 60 vuotta
- hölkkäsarja (ajanotto)

Tapahtumalla ei ole ala- tai yläikärajaa. Ikäsarjoissa kyse on minimi-iästä. Esimerkiksi naiset 50 vuotta -sarjaan osallistuessaan juoksijan on oltava syntynyt 10.8.1969 tai aiemmin. Juoksijalla on aina oikeus osallistua yleiseen sarjaan, mikäli hän näin tahtoo.

Urheilujuoma


Yhteistyökumppanimme huollossa on Hart Sports.

Valitukset, protestit ja oikaisuvaatimukset

Mahdolliset valitukset, protestit ja oikaisuvaatimukset tulee osoittaa kilpailukansliaan viimeistään tunnin sisällä siitä, kun viimeinen juoksija on tullut maaliin. Kaikki edellämainitut tulee suorittaa kirjallisesti, jotta tuomaristo voi kokoontua käsittelemään niitä. Tuomaristo käsittelee protestit ennen tulosten virallista vahvistamista. Kilpailunjohtajan vahvistama tuomariston päätös on lopullinen, eikä siitä voi valittaa. Muuta palautetta ja tapahtumaan liittyvät reklamaatiot voi jättää tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.Vastuunvapautuslauseke

'Force majeuren' johtaessa tapahtuman peruutukseen tai keskeyttämiseen tai tarjottujen palveluiden / ohjelman muutoksiin kilpailunjärjestäjä Marathon Team Lapinjärvi ry ei korvaa mitään välillisesti tai välittömästi aiheutuneita kuluja, tulonmenetyksiä tai muitakaan vahinkoja.

'Force majeureksi' katsotaan sellaiset ylitsepääsemättömät esteet kuten sota, poliittiset levottomuudet, lakko, luonnonmullistukset (kuten tulvat, myrskyt ja maanjäristykset), järjestäjän, alihankkijoiden tai muiden keskeisten yhteistyökumppaneiden ajautuminen kohtuuttomiin taloudellisiin vaikeuksiin (jotka johtavat tai ovat johtamassa vararikkoon, konkurssiin tai velkasaneeraukseen) tai järjestelyistä keskeisesti tai muulla tavalla merkittävästi vastuussa olevan henkilön äkillinen kuolema, vaikea vammautuminen tai muu terveydellinen seikka, joka vaikuttaa työkykyyn tapahtuman järjestelyiden suhteen.